donderdag 11 januari 2018

Keuken laten maken

       Keuken laten maken





Wanneer kies je daarvoor?
  • Als in jouw woning geen standaard keuken past
  • Als je geen standaard smaak hebt
  • Als je wilt dat de keuken exact samenvalt met de rest van de ruimte 





Keuken op niveau

Deze keuken bevindt zich op een verhoging in het hart van de woning.

Spelen met blokken

Om de ruimtelijkheid van dit vertrek te behouden en om ervoor te zorgen dat de keuken verbinding heeft met de de rest van de ruimte is gekozen voor een opbouw van de keuken met fris witte blokken.
Deze zijn uitgelijnd andere elementen in de ruimte, zoals de bestaande witte kast en de trap. De verschillende niveaus van de blokken maken het geheel speels en passend bij de hoogteverschillen in de ruimte.

Technische snufjes







  • Er is een plasma afzuiging geplaatst. Hierbij blijft de (warme) luchtstroom inpandig. Hierdoor hoeft er geen koude lucht van buiten aangezogen te worden en gaat er geen energie verloren.
    De lucht wordt ook gezuiverd. Dit kan bij bijvoorbeeld een pollenallergie een voordeel zijn.
  • Onder de wasbak is een hoge lade gemaakt. Hij opent elektrisch  door er met je knie tegenaan te duwen. Zo hoef je tijdens het koken niet met ‘ vieze handen’ je kastje te openen als je iets wilt weggooien. Dit systeem is de servo drive van Blum. 
  • De kast rechts is een apothekerskast met uittrekbare lades om alles makkelijk te kunnen pakken. Dit is efficiënter om spullen in op te bergen dan wanneer je planken gebruikt. Door deze indeling kunnen er tweemaal zoveel spullen worden opgeborgen.
Hoe ziet jouw ideale keuken eruit?

Wil je meer tips, ideeën? Of advies? Kom dan langs op onze website www.dievorm.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten